torsdag 19. desember 2013

Delfiakake




 
 
Delfiakake
 

 
Ingredienser
 

375 g kokesjokolade
6 ss sterk kaffe
1,5 pakke kokosfett (delfiafett)
4 egg
4ss sukker
en halv pakke Per kjeks
100 g marsipan
1 pk geletopper
 
Fremgangsmåte
 
1. Kle en 1 1/2 liter stor, smurt form med stykker av matpapir.
2. Smelt sjokoladen i vannbad. Tilsett kaffe. Smelt delfiafettet over svak varme.
3. Visp egg og sukker til egedosis. Tilsett sjokoladen og bland godt. Tilsett litt og litt delfiafett under stadig omrøring. Visp godt til en jevn røre.
4. Legg røre og kjeks lagvis i formen sammen med geletopper og marsipan. Pynt med gelétoppene på topen til slutt. Sett kaken på et kaldt sted til den er stiv.
 
Bør oppbevares i kjøleskap eller fyses.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du tittet innom bloggen min. Ha en fortsatt fin dag.

*Har du ikke blogg, gjør du slik:
1)Skriv din kommentar i det hvite feltet
2)Skriv inn ordrebekreftelsen (gjenta bokstavene du ser over)
3)Trykk for Anonym
4)Publiser kommentaren